Kreikkalaiset lihapullat



Kreikkalaiset lihapullat

- uunissa pehmennettyä valkosipulia (kaada oliiviöljyä valkosipulinkynsien päälle  ja hauduta 120C uunissa, kunnes pehmeitä, murskaa haarukalla. Käytä ylijäämäöljy tsatsikissa tai lisää jauhelihan joukkoon). 
- tuoretta chiliä (sekä punaista että vihreää)
- tuoreita yrttejä runsaasti 
   - rosmariiniä
   - korianteria
   - timjamia
   - oreganoa
- mustapippuria
- jauhettua chiliä 
- savustettua paprikajauhetta 
- suolaa
- kreikkalaista jogurttia
- kanamunaa sitomaan taikina 
- vähän korppujauhoa 

Anna lihapullataikinan maustua pari tuntia jääkaapissa.

Pyörittele pullat ymmyrkäisiksi ja paista pannulla. 

Tarjoile valkosipuliperunoiden tai salaatin kanssa tai kebab-tyylisesti leivän välissä tsatsikin, sipulin, salaatin ja tomaatin kera.
(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän