RESEPTIT

Reseptit

Lammas on erinomainen raaka-aine, oli sitten kyseessä karitsa tai vanhempi lammas. Erona on lähinnä se, että vanhemmassa lampaassa on enemmän rasvaa, mikä toisaalta tekee siitä erinomaisen grillilihan. Haluan jakaa kanssasi hyviksi kokemiani reseptejä.

Mielestäni lampaalle sopii niin voimakkaat itämaiset mausteet kuin runsas yrttien käyttö. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei liikaa peitä lampaan makua. Välillä parhaat mausteet ovatkin vain sormisuola ja mustapippuri.
(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän