Kyljykset



Kyljykset

Lampaankyljyksissä luun ympärillä on palanen sisä- ja ulkofilettä.  Itse valmistan kyljykset aina grillaamalla kuumalla hiilloksella. Ennen grillaamista anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi. Grillauksen jälkeen mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Kyljykset sopivat erinomaisesti valkosipuliperunoiden ja esimerkiksi kreikkalaisen salaatin kanssa nautittavaksi.
(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän